PIFF KNOW

Se dine medfødte talenter og naturlig sterke egenskaper!

Har du lyst til å øke selvfølelsen betraktelig? Skal du søke deg ny jobb og vil presentere deg krystallklart og overbevisende?  Eller ønsker du nå endelig å ta skrittet, følge drømmer og starte egen virksomhet? PIFF-programmet handler om å se deg selv, se mulighetene dine, vise frem alt du er og brenner for, og bli sett for det aller beste i deg. Metodikken vi bruker er et speil for det du ikke ser så godt selv – dine sterkeste egenskaper og ditt naturlige talent.

I alle år har vi søkt sannheten om oss selv hos andre, gjerne spurt en god venn eller et nært familiemedlem. ”Hvem er jeg? Hva er så spesielt med meg? Hva er det jeg har som ingen andre har?”

Gjennom en selverkjennende, ærlig, ufarlig og kreativ prosess har bevisstgjøringsprogrammet som mål å vekke til live dette skjulte, ”innkapslede” talentet.

Du har med deg en gave til oss andre. På tide å pakke den ut.

Vi har alle kommet hit med en særegen gave til menneskeheten. Et talent verden trenger. En egenskap du selv og dine omgivelser kan glede dere over – hvis dette enorme potensialet oppdages, aksepteres og forløses. Ved å skape en klarere bevissthet rundt din særegenhet og talent er vårt mål å kunne bidra til at det uforløste potensiale forløses.

Effekten kan du bare tenke deg. Vi er overbevist om at fremtidens suksessfaktor for næringslivet ligger i enkeltmenneskets selvgående kraft og entusiasme, og ledernes evne til å skape et enestående samspill.

Merkevaren DEG

Mona har gjennomført programmet. Klikk på bildet og se hennes personlige presentasjon større

Klikk på bildet og se Monas presentasjon større

Programmet gjør dine naturlig sterke sider, ditt medfødte talent og din ubegrensede skaperkraft godt synlig. Og det viktigste av alt, i løpet av prosessen skaper du grunnlaget for din egen presentasjon, der du kan kommunisere klart og tydelig det du har på hjertet og det du vil andre skal oppfatte deg som.

Vi viser deg også hvordan du kan bruke din nye forståelse og ditt eget merkevaremateriell for alt det er verdt ved personlige presentasjoner, på bloggen din og sosiale medier som Facebook, Twitter, YouTube osv. For aldri før har du hatt så store muligheter til å nå enormt mange mennesker med markedsføring av deg selv som nå.

Dette er utbyttet

  • Bevissthet og stolthet på ditt naturlige talent og dine sterkeste egenskaper
  • Bevissthet på mål, ambisjoner og lidenskap
  • Tydelig og overbevisende identitet og profil
  • Særeget og personlig presentasjon som fremhever det beste av deg
  • Gode råd om hvordan du kan bruke din nye bevissthet på bloggen din og sosiale medier
  • Personlig strategi og plan for videreutvikling i forhold til hindere og spesielle utfordringer

Individuelt program, også på nettet!

Det individuelle programmet gjennomføres på en lang dag, eller to kvelder.
Avgiften for individuelt program er kr. 15.000,- inkl. inkl. materiell (tekster, bilder, illustrasjoner etc) for egenpresentasjoner og ferdig oppsatt personlig blogg i ett år.
Programmet kan også gjennomføres på nettet, der vi kommuniserer på skype, mail og telefon.

Gruppeprogram

Gruppeprogrammet gjennomføres på  to dager, eller to lange kvelder.
Avgiften for gruppeprogram er kr. 5.800,- pr. deltaker inkl. materiell (tekster, bilder, illustrasjoner etc) for egenpresentasjoner.
Minste antall deltakere er 6 personer.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt . IDAG!