Mona har gjennomført programmet. Klikk på bildet og se hennes personlige presentasjon større

Fonøyde kursdeltakere

Siden starten i 2009 har mange gjennomført programmet, fra 14-åringer på ungdomsskolen til privatpersoner i endringsprosesser, gründere, foreninger og bedrifter som vil styrke samholdet.

Her er noen av kursdeltakernes opplevelser av kurset:

«Er dette noe du tenker å melde deg på? Ikke tenk, men gjør det. Jeg deltok på dette kurset, og må si jeg fikk virkelig noen a-ha opplevelser. Jeg fikk et utbytte jeg aldri kunne tenkt meg på forhånd. Jeg ble stolt over hva jeg kunne, og hva jeg får til, og ikke minst satte det i gang prosesser i meg som har gjort at jeg har tørt å satse blant annet på å søke ny jobb, og fikk den! Så tusen takk til Pia og Per som åpnet opp for at jeg kunne se mine talenter, og nye muligheter, noe som har beriket meg på så mange områder. Og takk for at dere er der og gjør dette!», Mona Berntsen, kursdeltaker. Se hennes merkevareplakat øverst i artikkelen.

«Kurset satte ord på hvem jeg er og hva jeg vil. Det gjorde meg tydeligere. Tusen takk!», Camilla Andersen, kursdeltaker.

Cathrineplakatjpg«Pia og Per inspirerer, motiverer og utfordrer. Kurset var bevisstgjørende og lærerikt. Konseptet gjorde at jeg raskt kom frem til mine sterke og svake sider. Kreativitet er en av mine sterke sider, men å markedsføre å gi utrykk for mine ideer er ikke alltid like lett. Ved å arbeide i grupper fikk jeg raske tilbakemeldinger, gode innspill fra de andre deltagerne, og stor hjelp fra Pia og Per. Kurset var også morsomt, latteren satt løst og det hjelper jo når jeg føler at jeg blir utfordret! Her følte jeg at jeg ble sett, og fikk hjelp til å komme videre med markedsføringen av meg selv som kunstner og kursholder ved Nordstrand Kunstskole.», Cathrine Ockernahl, kursdeltaker. Se hennes merkevareplakat ved å klikke på bildet.

Renateplakat“To dager i juni deltok jeg på kurs i personlig branding hos Per og Pia i Galleri LaVie. Mitt mål med kurset var å få frem tydeligere mitt budskap og det jeg står for i mitt arbeide. Jeg var spent på dette, da jeg synes det  er vanskelig å formulere meg godt nok, enkelt nok – og at jeg allikevel får med viktige elementer. Kurslederne var gode på dette. Jeg opplever at de klarte å oppfatte meg som den jeg er  – og hjalp meg med å få dette ned i ord og bilder. De var ikke redde for å strekke grenser, og de er lekne og seriøse på en gang – det likte jeg.
Etter endt kurs har jeg et resultat jeg er veldig fornøyd med, samt ekstra inspirasjon og motivasjon til å vise omverdenen hva jeg står for og kan bidra med. Har du lyst til å komme mer frem med det som er unikt deg – gå på kurs hos Pia og Per – du vil garantert komme flere skritt nærmere!”, Renate Gulbrandsen, kursdeltaker. Se hennes plakat ved å klikke på bildet.

Jan-G.-Larsen-e1291812126883«Ingen ting er som før, og det er satt igang en prosess som aldri vil stoppe. Programmet kan i høyeste grad anbefales», sier Jan G. Larsen, hotelldirektør og kursdeltaker. Han gjennomførte kurset sammen med alle sine ansatte.