Nå banker hjertet for Europa!

Piff web Europa 2

Da er jeg klar for mitt livs opplevelse. Europa venter! Og som Christofer Columbus oppdaget Amerika i 1492 er jeg klar for å oppdage Europa i 2016. Selvfølgelig i en Westfalia Columbus (!) bybobil, utlånt av Sørlandets Caravansenter.

Av Per Vie, Europa 2016

FØLG REISEBLOGGEN RUNDT I EUROPA HER!

Christopher Columbus

Christopher Columbus

Med bildet over fra turen i fjor fra Andøya ved fergeleiet over til Senja fryder jeg meg som en nysgjerrig unge over det jeg skal oppleve.

Du får ha meg tilgitt sammenligningen, Christofer, men for meg er dette en utfordring av dimensjoner, som det sikkert var for deg å reise til Amerika. For med begrensa språkkunnskaper og absolutt ingen erfaring med å ferdes rundt i den store verden i bil blir dette som å hoppe etter fallskjermen.

Skrekkblanda fryd, med andre ord. Men mest fryd av den aller beste sorten.

Per Vie 5

Lørdag 18, juni kjører jeg denne nydekorerte bilen til Larvik for å ta båten over til Hirtshals i Danmark. Da jeg kommer dit er veien åpen i noen uker fremover. Det som dukker opp, mennesker jeg treffer og tips jeg får underveis bestemmer reiseruta. Men sydover skal jeg, Det er helt sikkert.

Følg med!

FØLG REISEBLOGGEN RUNDT I EUROPA HER!