På Nitimen og Reiseradioen :)

Nitimen

I april var jeg på besøk hos Pål Thoresen i Nitimen for å fortelle om livet i bobil og bobilturen min ifjor sommer.

Og selvfølgelig ble det også snakk om planene fremover, og jeg fortalte om turen min kliss alene rundt i Europa, med start fra Oslo 18. juni 2016. Det var en artig opplevelse å være på direkten til hele Norge, og Pål inviterte meg også tilbake til studio 17. juni, den aller siste dagen for Nitimen før de overlot stafettpinnen til Reiseradioen.

Turstart piff

Siste Nitimen-dagen ble markert med bobiltur fra Bogstad camping til NRK Marienlyst sammen Nitimens utskremte medarbeider Øyvind Bækkevold. Og som om ikke det var nok har også Reiseradioens fredagsekstra fulgt meg underveis, fra start til slutt.

Festlig!

Se første reisebrev og intervjuet i Nitimen 17. juni her!