På veien i Europa for å oppleve og blogge. Slå følge?

Per Vie 5

Dette er kontoret og hjemmet mitt i sommer. Adresse: Europa. Og her i denne bobilen utfører jeg mine daglige oppdrag gjennom hele sommeren. Blogge for deg også?

FØLG REISEBLOGGEN RUNDT I EUROPA HER!

I fjor sommer reiste jeg rundt i hele Norge og formidlet fantastiske stedet jeg kom til og spennende mennesker jeg møtte. Etter å ha drømt om å få oppleve mitt eget land fra landeveien i mange år falt alt på plass da min samarbeidspartner Sørlandets Caravansenter ble med på prosjektet, med reisebrev tre ganger i uka gjennom 90 sommerdager.

Jeg utarbeider til daglig blogginnlegg for senteret i Grimstad, og det samme gjør jeg og mitt team for flere andre kunder som har glede og nytte av å ha en trafikkskapende blogg, kunder som ikke har kapasitet til å fylle bloggen med innhold selv. Se mer her.

Gammel ringrev i bransjen

Jeg kan nok kalle meg en godt voksen kommunikasjonsringrev, og kan skilte med over 40 års erfaring innen illustrasjon, grafisk design, profilering, reklame og kommunikasjon. Jeg arbeider idag som bloggutvikler, men også som inspirator og kursleder innen bevisstgjøring og personlig branding.  Jeg har etterhvert opparbeidet meg et renommé som kreatør innen internkommunikasjon og utvikling av nettbaserte, kreative og underholdende motivasjons- og opplæringsprogrammer, og jeg har blant annet utarbeidet flere interne opplæringsprogrammer for DNB.

Som illustratør har jeg hatt mange kommersielle oppdrag gjennom 40 år. Min kunstneriske karriere har spent fra utstillinger til sceneoppsetninger, der jeg blant annet har skapt akvareller på scenen ”live” ledsaget av egne monologer og musikk med 5-7 musikere. Det som kjennetegner mine arbeider er nok den personlige og humoristiske vinklingen til små og store livstemaer, kombinert med ord og kommentarer til ettertanke.

"Baksnakking", Per Vie

BAKSNAKKING. Hvorfor er den bak når sannheten endelig skal fram?

Mange av illustrasjonene mine brukes også i bloggene. Og sammen med min gode venn og samarbeidspartner Morten R. Gray har jeg gitt ut to barnebøker, «Kua som ville bli farlig» og «Lille spøkElse som er redd for alt», der jeg har illustrert Mortens tekster.

Så er du interessert i mine tjenester, ta kontakt idag, så kan vi være igang med et kreativt samarbeid i morgen!

Du kan også ta en titt på sidene her på piff.no, så blir du enda bedre kjent med hva jeg og mine samarbeidspartnere bruker tiden til.

Vi snakkes!

Per Vie

Telefon +47 91617405
per@www.piff.no

FØLG REISEBLOGGEN RUNDT I EUROPA HER!