11406419_10204731991288746_1310519525317662107_n

På veien for å oppleve og dele.

Hei, og takk for at du besøker meg!

Jeg kan nok kalle meg en godt voksen kommunikasjonsringrev, og kan skilte med over 40 års erfaring innen illustrasjon, grafisk design, profilering, reklame og kommunikasjon. Jeg arbeider som sagt idag som bloggutvikler, men også som inspirator og kursleder innen bevisstgjøring og personlig branding.  Jeg har etterhvert opparbeidet meg et renommé som kreatør innen internkommunikasjon og utvikling av nettbaserte, kreative og underholdende motivasjons- og opplæringsprogrammer, og jeg har blant annet utarbeidet flere interne opplæringsprogrammer for DNB.

Baksnakking1

«Baksnakking» Per Vie

Som illustratør har jeg hatt en rekke kommersielle oppdrag gjennom 40 år. Min kunstneriske karriere har spent fra utstillinger til sceneoppsetninger, der jeg blant annet har skapt akvareller på scenen ”live” ledsaget av egne monologer og musikk med 5-7 musikere. Det som kjennetegner mine arbeider er nok den personlige og humoristiske vinklingen til små og store livstemaer, kombinert med ord og kommentarer til ettertanke.

Mange av illustrasjonene mine brukes også i bloggene. Og sammen med min gode venn og samarbeidspartner Morten R. Gray har jeg gitt ut to barnebøker, der jeg har illustrert Mortens tekster.

Så er du interessert i mine tjenester, ta kontakt idag, så kan vi være igang med et kreativt samarbeid i morgen!

Du kan også ta en titt på sidene her på piff.no, så blir du enda bedre kjent med hva jeg og mine samarbeidspartnere bruker tiden til.

Vi snakkes!

Per Vie

Telefon +47 91617405
per@piff.no