11406419_10204731991288746_1310519525317662107_n

Fra første uka i juni 2015 frem til første uka i september var dette mitt hjem, kontor og atelier. Storveis!

På veien for å oppleve og dele. Europa neste!

Hei, og takk for at du besøker meg!
Nå er det tid for en ny tur – et par måneder rundt i Europa.

I fjor sommer reiste jeg rundt i hele Norge og formidlet fantastiske steder jeg kom til og spennende mennesker jeg møtte. Etter å ha drømt om å få oppleve mitt eget land fra landeveien i mange år falt alt på plass da min samarbeidspartner Sørlandets Caravansenter ble med på prosjektet, med reisebrev tre ganger i uka gjennom 90 sommerdager. Jeg utarbeider til daglig blogginnlegg for senteret i Grimstad, og det samme gjør jeg og mitt team for flere andre kunder som har glede og nytte av å ha en trafikkskapende blogg, kunder som ikke har kapasitet til å fylle bloggen med innhold selv. Se mer her.

Jeg kan nok kalle meg en godt voksen kommunikasjonsringrev, og kan skilte med over 40 års erfaring innen illustrasjon, grafisk design, profilering, reklame og kommunikasjon. Jeg arbeider som sagt idag som bloggutvikler, men også som inspirator og kursleder innen bevisstgjøring og personlig branding.  Jeg har etterhvert opparbeidet meg et renommé som kreatør innen internkommunikasjon og utvikling av nettbaserte, kreative og underholdende motivasjons- og opplæringsprogrammer, og jeg har blant annet utarbeidet flere interne opplæringsprogrammer for DNB.

Baksnakking1

«Baksnakking» Per Vie

Som illustratør har jeg hatt en rekke kommersielle oppdrag gjennom 40 år. Min kunstneriske karriere har spent fra utstillinger til sceneoppsetninger, der jeg blant annet har skapt akvareller på scenen ”live” ledsaget av egne monologer og musikk med 5-7 musikere. Det som kjennetegner mine arbeider er nok den personlige og humoristiske vinklingen til små og store livstemaer, kombinert med ord og kommentarer til ettertanke.

Mange av illustrasjonene mine brukes også i bloggene. Og sammen med min gode venn og samarbeidspartner Morten R. Gray har jeg gitt ut to barnebøker, «Kua som ville bli farlig» og «Lille spøkElse som er redd for alt«, der jeg har illustrert Mortens tekster.

Så er du interessert i mine tjenester, ta kontakt idag, så kan vi være igang med et kreativt samarbeid i morgen!

Du kan også ta en titt på sidene her på piff.no, så blir du enda bedre kjent med hva jeg og mine samarbeidspartnere bruker tiden til.

Vi snakkes!

Per Vie

Telefon +47 91617405
per@www.piff.no