PIFF grunderpakke

Vi hjelper deg med alt du trenger i starten.

Vi hos Piff Kommunikasjon vet alt om det å starte egen virksomhet. Ikke bare fordi vi selv en gang gjorde det samme, men mest fordi vi har hjulpet utallige gründere med alt de har trengt av profileringsmateriell.

Med våre mange års erfaring innen utvikling av identitetsprogrammer, profilering, kommunikasjon og reklame kan vi love deg at du er i de beste hender. Våre oppdragsgivere har vært alt fra enkeltmannsforetak for håndverkere til store konsulentselskaper og butikkkjeder.

ALT-I-ETT-PAKKE

Nå kan vi tilby deg en ALT-I-ETT-PAKKE som inneholder alt du trenger for å få en optimal start på markedsføringen av virksomheten din.

  • Logoutforming
  • Visuelle profilelementer
  • Postale trykksaker, som brevark, visittkort og konvolutter
  • Hjemmesider/blogg (statisk informasjonsside og/eller dynamisk kommunikasjonsside)

Hvem er du? Hva er din identitet og ditt varemerke?

Sammen med deg går vi gjennom din forretningsidé, dine verdier, dine beste fortrinn og hva som skiller deg fra dine konkurrenter.

Hva vil du kommunisere?

Så skaper vi en kommunikasjonsplattform, basert på en prosess som gjør deg bevisst på hva du skal ha fokus på i presentasjonen av deg selv. Vi utvikler en logo og en visuell profil som fremhever din særegenhet, som skaper grunnlaget for alt materiell du trenger i startfasen.

Hvordan vil du fremstå?

Vi utvikler en kommunikasjonspakke bestående av logo, slagord, brevark, visittkort og konvolutter. Og basert på kommunikasjonsplattformen utvikler vi hjemmesider, tilpasset akkurat det du trenger i startfasen, og i en løsning som gir deg vekstmuligheter, der du enkelt selv kan gjøre justeringer og oppgraderinger.

PAKKEPRIS FRA KR. 25.000,-

Du får en bindende totalpris når detaljer og ønsket omfang er avklart. Pris eks. mva og trykkekostnader.

Tidsgaranti

Vi garanterer at du som kunde hos oss får førsteprioritet, og at du vil kunne se et utkast til logo og visuell profil innen en uke fra vi har hatt vårt første kartleggingsmøte.
Vi garanterer også at du innen to uker har første utgave av dine hjemmesider på lufta.

Ja, vi har gjort det før…

Gjennom over førti år har vi hatt profileringsoppdrag for blant annet: Hov Dokka, Flisekompaniet, Optimera/Montér, NKL/COOP, StarTour, Statens Kartverk, Rehabil, Hytteplan, NIBR – Norsk Institutt for By- og Regionsforskning, Norges Golfforbund, Tarkett, Norsk Tipping, Villeroy & Boch, samt hundrevis av mindre bedrifter som Blikkenslager Eriksen, Malermester Lund, Byggtapetsermester Poulsen, Resultat Regnskapsservice, Signes Raspekaker og så videre…

Er dette noe for deg? Ta kontakt med oss i dag!