Jan-G.-Larsen-e1291812126883Hotelldirektør Jan G. Larsen gjennomførte PIFF bevisstgjøringsprogram sammen med sine ansatte.

Selvfølelsen + samholdet = suksess!

Alle i et team trives best når de får brukt det beste av seg selv i et dynamisk samspill med sine kollegaer. Og ganske sikkert har du talenter i din gruppe som fortsatt ikke har slått ut i full blomst. Bevisstgjøringsprogrammet for team vekker til live talentene og gjør dem synlige, kraftfulle og fornøyde.

Å se og bli sett. Ingen ting er bedre.

Det å se hverandre og bli sett av de rundt deg for det beste i deg er en god opplevelse som styrker deg som menneske og – ikke minst – styrker samholdet i bedriften din. Og ser du dine egne talenter ser du også andres. Ser du din egen storhet og naturlige plass i helheten ser du også andres storhet og naturlige plass i helheten. Det er nettopp dette PIFF bevisstgjøringsprogram handler om.

Det er lønnsomt å ha det bra.

Det er kraftfulle saker som skjer når trygge kollegaer ser hverandre og jobber sammen i et fellesskap som nærmest går av seg selv. Og et fellesskap som stråler av stolthet, samhold og entusiasme skaper ringvirkninger som påvirker alt. Ikke minst bunnlinjen i regnskapet.

Dette får dere ut av kurset:

  •     Økt bevissthet på personlige talenter og egenskaper
  •     Økt bevissthet på hver enkelts plass i fellesskapet
  •     Økt bevissthet på felles verdier og egenskaper
  •     Personlige presentasjoner for individuelle og felles presentasjoner
  •     Fellespresentasjon inkl. materiell for aktiv markedsføring

Vi inviterer til bevisstgjøringskurs over to dager eller to lange kvelder.

Du og ditt team kan gjennomføre bevisstgjøringsprogrammet i egne lokaler eller der det måtte passe.
Kursavgift kr. 5.800,- pr. kursdeltaker inkl. ferdigstilte merkevarepresentasjoner. Minste antall er 5 deltakere. Vi kan også tilby deg individuelt kurs for kr. 15.000,- inkl. ferdig presentasjon.

Åpenbaringen det er å se seg selv tydeligere og lære å kommunisere har forandret manges liv. Nå er muligheten her for deg og ditt team!

Ta kontakt for mer informasjon og påmelding.

Les mer om personlig branding ved å klikke her!