SommerNorge rundt på 90 dager- en tur for livet!

Endelig var dagen her! 8. juni i fjor sommer. For dette hadde jeg gledet meg til veldig lenge. Å kjøre avgårde i en bobil og vite at dette blir mitt hjem, mitt kontor og mitt atelier i tre måneder var en utrolig følelse. 

SE ALLE REISEBREVENE FRA HELE NORGE HER!

For ikke å snakke om alt jeg vil opplevde av storslått natur og fine folk. Tre ganger i uka fortalte jeg om turen min på Sørlandets Caravansenters blogg. Og første stopp før den offisielle starten fra Grimstad 10. juni var Larkollen Camping utenfor Moss.

For Sørlandets Caravansenter ble dette en så stor suksess at vi har inngått en ny bilavtale, der jeg i første omgang reiser rundt i VinterNorge og skriver om hvordan det er å bo og jobbe i en bobil – om vinteren!

Så skal jeg nedover i Europa. Fortsatt skal jeg bo og jobbe i bobilen, og fortsatt skal jeg hjelpe bedrifter med å skape godt innhold til bloggene sine.

Markedssjef Kåre Røinås fra Sørlandets Caravansenter ønsker meg god tur.

Markedssjef Kåre Røinås fra Sørlandets Caravansenter ønsket meg god tur i fjor sommer.

Les mer om SommerNorge rundt på 90 dager ved å klikke her!

Se turene langs vinterveien her!

Vil du ha hjelp til din egen blogg?
Ring meg på 91617405 eller send en mail til per@www.piff.no.